Opplev møblene, historien og håndverket til designerne/arkitektene Hans J. Wegner, Ole Wancher, Mogens Koch, Kaare Klint, Thomas Bo Kastholm, Morten Gøttler og Frits Henningsen.

Til tross for tidenes store forandringer har Carl Hansen & søn i over 100 år fastholdt et konstant fokus på å skape design i verdensklasse. Hovedkvarteret og produksjonen ligger i Gelsted på Fyn. Fra produksjonsstart til det ferdige produkt, er Carl Hansen & Søn styrt av ærlige og bærekraftige prinsipper, som verner om deres grundleggers og designers stolte arv.  

Carl Hansen kjøper tre fra bærekraftig skogbruk og ansvarlige sagverk, som de har jobbet med i mange år. De bruker nesten alle treene som blir kjøpt, og bruker de få rester som er igjen til resirkulering på fjernvarmeanlegg. Papirgarnet kommer også fra bærekraftig skog og er biologisk nedbrytbar. Når det kommer til lær- og polstringsmaterialer er det fra garverier og produsenter som stiller strenge krav til bærekraft.


Carl Hansen og Søn's historie begynte i 1908, da den danske kabinemaker Carl Hansen åpnet et lite møbelverksted på Fyn. Selskapets vellykkede utvikling har siden bygget på to kjerneverdier: kompromissløs lidenskap for kvalitetshåndverk og samarbeid med fremragende designere som stadig nyskaper og finjusterer moderne design.

Siden Carl Hansens barnebarn, Knud Erik Hansen, som tredje generasjon stillte seg i spissen for den familieeiede virksomhet i 2002, har Carl Hansen & Søn udviddet sin internasjonale tilstedeværelse markant.

 (Klikk på valgfritt bildet for å lese mer)