Opplev møblene, historien og håndverket til designerne/arkitektene Hans J. Wegner, Poul M. Volther, Monica Förster; Foersom & Hiort-Lorenzen, Anderssen & Voll, Hannes Wettstein, Anne Boysen og Erik Jørgensen.

Erik Jørgensen Møbelfabrik lager designmøbler som må vare i generasjoner. En naturlig del av dette er å bruke materialer av høyeste kvalitet. Ved utvalg av underleverandører velger Erik Jørgensen samarbejdspartnere som deler et ønske om at mindske belastningen av miljøet i samtlige processer fra design til levering. Derfor anvender de de nyeste produksjonsteknikkene for å optimalisere kvaliteten, ytelsen og holdbarheten til deres produkter samtidig som de begrenser belastningen på miljøet.

(Klikk på bildene for mer informasjon om håndverket)

Erik Jørgensen grunnla firmaet Erik Jørgensen Møbelfabrik i 1954. Da Erik døde i 1998, overtok hans to sønner Niels og Ole firmaet.

Den dag i dag fremstiller Erik Jørgensen stadig flere av de designklassikere, som huset opprindeligt ble berømt for – bl.a. Hans J. Wegners ikoniske Ox chair, Poul M. Volthers Corona og Erik Jørgensens eget mesterværk, sofaen EJ 220.

(klikk på bildene for mer informasjon om Erik Jørgensen)