Opplev lampene, historien og håndverket til designerne/arkitektene Philippe Starck, Patricia Urquiola, Gino Sarfatti, Ronan & Erwan Bouroullec, Ron Gilad, Jasper Morrison, Konstantin Grcic, Antonio Citterio, Marcel Wanders, Achille & Pier Giacomo Castiglioni, Piero Lissoni med fler.

2017 har vært et spennende år for Flos Group, preget av en press mot innovasjon og modernisering, preget av den første implementeringsfasen av Flos digitale transformasjon. På samme måte bør innovasjon bidra til den generelle bærekraften til Flos produkter, som vitner om den progressive diffusjonen av LED-løsninger i deres portefølje. Etter Flos oppfatning gir LED den perfekte kampen mellom kreativitet og respekt for miljøet.

I 2017 har Flos også arbeidet for å forbedre deres generelle miljømessige og sosiale ytelse langs deres verdikjede. I denne retning har de implementert en rekke tiltak for å gradvis redusere Flos energiforbruk og for å øke prosentandelen av resirkulert avfall. På samme måte, drevet av viljen til å sikre en konstant talentutvikling, har Flos økt mengden treningstimer dispensert til deres ansatte, samtidig som de forsøker å fremme et positivt arbeidsmiljø og for å øke deres personlige velferd.

(Klikk på bildene for mer om Flos bærekraft)

Dino Gavina og den lille Eisenkeil-fabrikken i Merano, hadde allerede skapt møbler sammen med designmestere som Achille og Pier Giacomo Castiglioni, Afra og Tobia Scarpa. Men i begynnelsen av 60-tallet ble Gavina overbevist om at tiden var kommet for å skape ny lamper. 


"I dag, som aldri før, må vi finne syntesen av følelser, teknologi, poesi, behov, budskap, estetiske og politiske verdier. Det endrer ikke bare teknikken, men samfunnet selv og våre oppføringer, både offentlige og private. Vi må presse utover våre evner og fantasi for å forbedre folks liv ... med samme poesi som lyset i den gamle flammen av et bål under stjernene. " - Piero Gandini (CEO)

(Klikk på bildene for mer Flos)