Opplev historien og håndverket til designerne Peter Saville, Patricia Urquiola og Ronan og Erwan Bouroullec, arkitekt David Adjaye, motedesigner Raf Simons, kunstner Thomas Demand, og mange flere. 

Kvadrat er et dansk tekstilprodusent som har vært ledende innen tekstildesign og innovasjon siden deres grunnleggelse i 1968. De er et internasjonalt anerkjent og progressivt designfirma, forpliktet til å kontinuerlig skyve grensene for estetisk, kreativ og teknologisk utvikling i tekstildesign. Verdens mest dyktige arkitekter, kunstnere, designere, møbelprodusenter og forhandlere er kunder av Kvadrat. Sammen gir vi varme, taktilitet og farge i offentlige bygninger og boliger.

(Klikk på bildet for mer om kvadrats produkjson.)

Kvadrat er dedikert til å minimere deres miljøpåvirkning. Det har vært en sentral del av deres designfilosofi, så vel som deres daglige kultur, siden deres selskaper ble grunnlagt i 1968. I dag fokuserer Kvadrat på å lage deres lokale og globale tiltak og etterlivet av deres produkter i orden for å oppnå en omfattende bærekraftig tilnærming.


Kvadrats partnerleverandører er produsentene de samarbeider med for å lage Kvadrat tekstiler. De er hver dyktige og like lidenskapelige om kvalitetsproduksjon som Kvadrat er.

(Klikk på blidet for mer Kvadrat.)