Opplev møblene, historien og håndverket til designerne/arkitektene Felix Isidorsson, Peter Natedal & Thomas Kalvtn Egset, Ove Rogner, Birger Dahl, Silje Nesdal, Mario Tsai og Rudi Wulff og mange flere

Northern brandet ble til i studioet til Northern Lighting, hvor et team med reklamer har opplyst liv de siste tolv årene. Northern kombinerer skjønnhet med funksjonalitet, og foretrekker naturlige materialer og ekte håndverk. Møbler og interiør tilbehør er en naturlig passform til hva Northern gjør, slik kan de uttrykke deres karakteristiske stil i en helt ny skala.


Nordens debutsamling er simpel i beste fall, stavet ut i strømlinjeformede design som er morsomme å kombinere og lett å sammensette og kontrastere. Røkt tre, twilight farger og sterke silhuetter skaper dempet stemninger, mens subtile geometrier og klassiske følsomhet supplerer elegant berøring. Northern ser interiøret som en fleksibel, kreativ plass, og skaper multifunksjonelle produkter som er forenet i stil, så vel som i ånd. Northerns kreative rekkevidde går utover den norske arv til det moderne behovet for avslappet luksus og banebrytende stil.(For mer informasjon, klikk valgfritt bilde)

Northen skap

birdy, img

diva northen

north

northen