Opplev møblene, historien og håndverket til designerne/arkitektene Hans J. Wegner, Jørgen Høj, Thomas Alken, Zaha Hadid og Søren Petersen. 

Mesteparten av det tre PP Møbler bruker i produksjon kommer fra bærekraftig skog i Danmark og Tyskland. Gleden av å jobbe med tre som en organisk helhet gjør miljøhensyn en naturlig del av PP Møbels etiske grunnlag.

Gjennom årene har verkstedet, i samarbeid med designere, laget mange forskjellige møbler. Typologier, stilarter, former og materialer har aldri begrenset verkstedets produksjon. Det meste av PP Møblers samling består av designeren Hans J. Wegners møbler, men andre har også lagt sine inntrykk. Senest har møbler designet av den danske designeren Thomas E. Alken blitt satt i produksjon.

(Klikk på bildet for mer om PPs produksjon.)

PP Møblers historie starter i 1953, da de to brødrene og møbelkuttere, Ejnar Pedersen og Lars Peder Pedersen, kjøper en liten tomt i Allerød i Nord Sjælland. De samlet raskt 8 unge, dyktige møbelkuttere.

PP Møbler er i dag et familieeid dansk møbelskap, som har en sterk tradisjon for å skape designmøbler av høy kvalitet. Verkstedet eies og drives av far og sønn - den andre og tredje generasjon snekkerne i PP-familien. Motivasjon har alltid vært og fremdeles er en felles kjærlighet til tre og en stædig tro på at teknologi, oppfinnsomhet og håndverk kan forenes i en jakt etter kvalitet. 

fasano