Opplev møblene, historien og håndverket til designerne/arkitektene Nanna Ditzel, Mads Johansen, Arne Vodder, Stella Graversen, Niels Jørgen Haugesen, tegnestuen Indigo, Anders Nørgaard og Buun:Skovgaard.

Snedkergaarden A / S i Them ble overtatt i 2008 av Finn Bruun og Erik Skovgaard, og er i dag et selskap med ca. 10 ansatte, hvorav de fleste er ansatt på verkstedet i Danmark.


Snedkergaarden jobber med en rekke av de beste danske møbelarkitekter. Det bidrar til å sikre deg et klassisk, eksklusivt produkt som du vil nyte daglig. Møblene er laget av de beste massive, dyrebare skogene, som de sorterer etter struktur og farge. Deres talentfulle møbelkuttere produserer møblene forsiktig og i høyeste kvalitet. Her er det pusset til de minste små detaljene, og den elegante behandlingen understreker de unike historiske klassikerne.
 
Finn Bruun og Erik Skovgaard har også utviklet ideer om form og funksjon med sin mange års erfaring i bransjen og med Eriks bakgrunn som møbelprodusent.
Det har resultert i en rekke produkter som kan leveres etter individuelle ønsker til mål og materialer. Nesten alt er mulig, bare spør! 

Snedkergaarden er spesialister på å oppfylle spesielle ønsker om mål, skog og overflatebehandlinger.