Opplev møblene, historien og håndverket til designerne Susanne Grønnlund, Anders Nørgaard, Thyge Raunkjær, Oluf Lund, Thomas Pedersen og Anders Jensen. 

Hos Stouby går håndverkets kvalitet og det uforgjengelige designet hånd i hånd. Dette gjelder også valg av deres stoffer. Stouby jobber i dag i et bredt utvalg av trearter som eik, kirsebær, valnøtt og bøk. Treet de bruker er fra skoger i Europa, med unntak av kirsebærtre, som kommer fra USA.

Stouby jobber med de beste og mest anerkjente leverandørene i bransjen, og kvaliteten overvåkes kontinuerlig gjennom hele produksjonsprosessen.

(Klikk på bildet for mer om Stoubys kvalitet)

Alt begynte i 1902 i den lille Østjyllandsbyen, Stouby, med noen få hundre kroner, en halv skinnhud, en chaiselongramme og et lite lerret. Det var alt som Stouby grunnlegger, Marius J. Blirup, trengte å ta det første skrittet.
Marius Blirup fikk fort etableret seg som en flittig utstiller på det årligte tilbakevendende Købestevne – datidens internationalt anerkjendte messe for dansk industri og håndverk.

Etter 74 år i samme slegt, avstår den stolte familien i 1976 virksomheten, men utviklingen fortsetter i samme positive ånd som under de tidligere eiere.
I 1981 kan de gamle Stouby-lokaler endeligt kapitulere, og virksomheten flytter til større og bedre lokaler i Løsning. Den nåværende hovedaksjonær trer til i 2009, hvor eierstrukturen, som vi kjenner den i dag, forblir.

(Klikk på bilde for mer Stouby.)